Το free-to-play Crossout έχει κάτι από την τρέλα του Mad Max!

To Crossout είναι ένα free-to-play combat game με τη χρήση οχημάτων που είναι βέβαιο ότι θα σας θυμίσει τον θρυλικό κόσμο του Mad Max! Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον σε έναν post-apocalyptic κόσμο που ο πολιτισμός όπως τον γνωρίζουμε έχει αφανιστεί. Το μόνο που έχει απομείνει πλέον στην πληγωμένη από τη καταστροφή Γη, είναι μερικές φατρίες – συμμορίες που παλεύουν για την τελική επικράτηση. Οι στρατοί τους αποτελούνται από πανίσχυρα οχήματα, τα οποία διαθέτουν τεράστια δύναμη

πυρός και μπορούν να αντέξουν τα πάντα.

Αυτό είναι το setting του Crossout, ενός παιχνιδιού που φέρει την υπογραφή των Tagem Games και Gaijin Entertainment και ουσιαστικά πρόκειται για ένα game, το οποίο ωστόσο δίνει έμφαση στην απόλυτη δημιουργική ελευθερία και φαντασία του παίκτη, καθώς του επιτρέπει να κατασκευάσει το όχημα του, χρησιμοποιώντας τα δικά του υλικά (όπως για παράδειγμα είναι το σασί, τα όπλα και η armor του) σε πραγματικά άπειρους συνδυασμούς. Οι developers του Crossout υπόσχονται ανεπτυγμένο damage model, μία τεράστια γκάμα διαφορετικών όπλων (το μενού περιλαμβάνει από ρουκετοβόλα και τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους μέχρι drones και αλυσοπρίονα), αλλά και τη δυνατότητα οι gamers να εμπορεύονται και να διαπραγματεύονται τα δημιουργήματα και τα εξαρτήματα τους. Το Crossout είναι απολύτως δωρεάν και κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC, οπότε εάν θέλετε να παίξετε κάτι ανάλαφρο και ultra διασκεδαστικό νομίζουμε ότι το εν λόγω vehicular combat game θα σας καλύψει και με το παραπάνω.

Για να πάρετε μία καλή γεύση από τον post-apocalpyptic κόσμο και την φρενήρη δράση του παιχνιδιού, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer που ακολουθεί και εάν επιθυμείτε περισσότερο info να επισκεφθείτε την official web-page του.

The post Το free-to-play Crossout έχει κάτι από την τρέλα του Mad Max! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα