Σκληρό! Speedrunner του Zelda: BotW βλέπει το game να freezάρει και χάνει το ρεκόρ!

Όπως αντιλαμβάνεστε με το που κυκλοφόρησε το Legend of Zelda: Breath of the Wild, οι ακούραστοι speedrunners στρώθηκαν στη δουλειά σε μία προσπάθεια να πραγματοποιήσουν παγκόσμια ρεκόρ που θα άφηναν τους πάντες άφωνους. Ένας από τους πιο γνωστούς speedrunners, με το ψευδώνυμο Venick, επιχείρησε να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους gamers που έχουν τερματίσει το Breath of the Wild

σε χρόνο που προσεγγίζει γύρω στα 50 λεπτά (σκεφτείτε απλώς τι κάνουν οι άνθρωποι από τη στιγμή που το νέο Zelda είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα πραγματικά «ατελείωτο» game).

O Venick λοιπόν επιχείρησε να πραγματοποιήσει ένα νέο ρεκόρ, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον χειρότερο «εφιάλτη» κάθε gamer, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο Hyrule castle για να αντιμετωπίσει το final boss του παιχνιδιού το παιχνίδι Freezάρε με αποτέλεσμα η δύσκολη προσπάθεια τού να πάει στράφι (εάν θέλετε να δείτε video κάντε click εδώ – αλλά προειδοποιούμε ότι παίζουν SPOILERS)! Το παιχνίδι πολύ απλά λίγο πριν από την μεγάλη μάχη κόλλησε και… καπούτ αυτό ήταν! Σίγουρα δεν θα θέλαμε να μπούμε στη ψυχολογία του άτυχου speedrunner, καθώς είναι το πιο σκληρό πράγμα που μπορεί να σού τύχει… Παρόλα αυτά, ο Venick δεν το έβαλε κάτω και λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με ένα ρεκόρ που τον έφερε στην κορυφή, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει το νέο Zelda σε 50:17. Είναι αυτό που λένε ότι μπορεί να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς ξανά!

The post Σκληρό! Speedrunner του Zelda: BotW βλέπει το game να freezάρει και χάνει το ρεκόρ! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα