Ανακοινώθηκε επίσημα τo Sonic Forces και είναι αρρωστημένα… γρήγορο!

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι η Sonic Team έχει στα σκαριά δύο Sonic games, το Sonic Mania το οποίο ουσιαστικά αποτελεί ένα κλασικό 2D remake των περιπετειών του αγαπημένου σκαντζόχοιρου στη σύγχρονη εποχή και ένα ακόμη project για το οποίο όμως μέχρι στιγμής δεν είχαμε

μάθει το παραμικρό! Τώρα έφτασε η στιγμή να γνωρίσουμε και το μέχρι πρότινος ανώνυμο project, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στο πλαίσιο του SXSW 2017, το συγκεκριμένο Sonic game θα ονομάζεται Sonic Forces.

Το Sonic Forces θα αποτελεί μία μετεξέλιξη δύο παλαιότερων τίτλων που πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής σκαντζόχοιρος, του Generations και Colors. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι developers, η επιλογή των προαναφερθέντων τίτλων δεν έγινε τυχαία, καθώς έβαλαν κάτω και εξέτασαν με προσοχή όλα τα προηγούμενα games του αγαπημένου ήρωα και μέσω της έρευνας που έκανα κατάφεραν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι ήτανε αυτό που άρεσε περισσότερο στο κοινό και στους fans. Στο Sonic Forces υπάρχουν τρία διαφορετικά modes παιχνιδιού (Modern, Classic και ένα ακόμη που δεν έχει αποκαλυφθεί) και σύμφωνα με το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού που είχαμε την ευκαιρία να δούμε, το παιχνίδι δείχνει αρρωστημένα γρήγορο! Παρατηρώντας το video, οι ταχύτητες που πιάνει ο Sonic είναι απίστευτες και τα platform στοιχεία του τίτλου πραγματικά κόβουν την ανάσα! To Sonic Forces αναμένεται να κυκλοφορήσει την χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2017 για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch και αν μη τι άλλο φαίνεται να λέει… τρελά!

The post Ανακοινώθηκε επίσημα τo Sonic Forces και είναι αρρωστημένα… γρήγορο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα