Σατανικό! Gamer του Counter-Strike «παγιδεύει» χιλιάδες cheaters!

To cheating είναι σίγουρα μία μεγάλη «μάστιγα» για πάρα πολλά games, καθώς δεν είναι λίγοι οι online multiplayer τίτλοι που καταντούν «broken» λόγω των υπέρμετρα πολλών cheats. Ένα παιχνίδι που έχει χτυπηθεί αρκετά από τη μάστιγα των cheats είναι και το Counter-Strike: Global Offensive, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα multiplayer match μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ωστόσο, ένας gamer του

Counter-Strike (που προφανώς είχε αγανακτήσει…) θέλησε να δώσει ένα γερό μάθημα στους cheaters, εφαρμόζοντας ένα «σατανικό» σχέδιο. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης υποδύθηκε έναν «fake» user του Reddit (με το όνομα AndroidL), ο οποίος επιχείρησε να ξεγελάσει και να βοηθήσει την Valve στο να τσιμπήσει τους cheaters του παιχνιδιού, στήνοντας μία πανέξυπνη παγίδα. Αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος gamer ήταν μέσα σε μία χρονική διάρκεια δύο εβδομάδων να κυκλοφορήσει σκόπιμα τρία διαφορετικά ψεύτικα multihacks, τα οποία άλλαζαν αρκετές από τις παραμέτρους του παιχνιδιού. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα cheats λειτουργούσαν με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, έτσι ώστε το anti-cheat σύστημα της Valve να μπορεί να τα εντοπίσει ευκολότερα. Το αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στη φάκα περισσότεροι από 5.500 cheaters, οι οποίοι ουσιαστικά κατέβασαν τα «μουφο-cheats» και έτσι λοιπόν οι λογαριασμοί τους έγιναν «ban».

Αν και θα πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά για να εξαλειφθεί το πρόβλημα των cheats στο Counter-Strike: Global Offensive, αν μη τι άλλο αυτή η κίνηση φανερώνει ότι υπάρχουν πολλοί συνειδητοποιημένοι gamers, οι οποίοι έχουν μπουχτίσει και επιθυμούν να παίζουν με «καθαρά» χέρια.

The post Σατανικό! Gamer του Counter-Strike «παγιδεύει» χιλιάδες cheaters! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα