Πρώτη ματιά στο μέλλον! Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Series X!

Το ακούγαμε τόσο καιρό ως Project Scarlett και τώρα έφτασε η στιγμή να το γνωρίσουμε και στην τελική μορφή του… Κυρίες και Κύριοι η Microsoft μόλις παρουσίασε τη νέα κονσόλα επόμενης γενιάς στο πλαίσιο των Game Awards 2019 σκορπώντας κύματα ενθουσιασμού στους εκατομμύρια φίλους του Xbox.

Όπως έγινε γνωστό από τον Phil Spencer η νέα κονσόλα θα ονομάζεται Xbox Series X και όπως θα δείτε και εσείς θυμίζει ένα… mini-tower PC! Σύμφωνα με τον ιθύνων νου της Microsoft το next big thing στον κόσμο των κονσολών θα προσφέρει ασύλληπτη υπολογιστική ισχύ και εξελιγμένα τεχνολογικά features τα οποία αναμένεται να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του gaming.

Όπως ήδη γνωρίζαμε και από πριν το Xbox Series X θα διαθέτει τη δυνατότητα για real-time ray tracing και στο εσωτερικό της θα βρίσκεται ένας Ryzen CPU τρίτης γενιάς, ο οποίος θα ενσωματώνει την τεχνολογία γραφικών Navi. Αυτό είναι κάτι που μεταφράζεται σε εκπληκτικά visuals σε 4Κ με 60 fps, με τη δυνατότητα για 120 fps ενώ παράλληλα η πατενταρισμένη τεχνολογία της Microsoft, Variable Rate Shading (VRS) θα δίνει τη δυνατότητα στους game developers να δημιουργούν games πέρα από κάθε φαντασία! Επιπλέον, το Xbox Series X θα μειώνει το latency, μέσω της λειτουργίας ενός εξελιγμένου Auto Latency Mode, με τον Phil Spencer να περιγράφει τη νέα κονσόλα ως την πιο «responsive» ever…

Όσον αφορά το Xbox Controller θα υποστεί και αυτό ρετουσάρισμα και δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει ένα share button. Η νέα κονσόλα της Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα του 2020 και η τιμή της είναι ακόμη άγνωστη. Δε χρειάζεται όμως να πούμε περισσότερα πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

The post Πρώτη ματιά στο μέλλον! Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Series X! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα