AthensCon 2019: 30 απίθανα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη μεγάλη γιορτή της geek & pop κουλτούρας!

Ο χρόνος τελικά κυλάει σαν το… νεράκι, καθώς πότε πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια από τότε που μας συστήθηκε για πρώτη φορά το συνέδριο AthensCon, πραγματικά δεν το καταλάβαμε. Κάθε χρονιά, το απόλυτο συνέδριο για την geek και pop culture ανεβάζει τον πήχη όλο πιο ψηλά και η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Για αυτό λοιπόν το διήμερο 30/11

με 1/12 όσοι επισκέφτηκαν τον αγαπημένο εκθεσιακό χώρο του Tae Kwon Do, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά σε κόσμους μαγευτικούς και παραμυθένιους. Φέτος, όλοι έχουν να συζητούν για το εκπληκτικό πελώριο Tie Fighter που δέσποζε στο άνω διάζωμα, καθώς με το The Rise of Skywalker να κυκλοφορεί σε λίγες ήμερες ήταν λογικό το Star Wars να είχε την “τιμητική” του… Όμως κι άλλοι “κόσμοι” εκπροσωπήθηκαν επάξια στο AthensCon 2019, καθώς δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ήρωες της Marvel, της DC και του Stranger Things, μέσα από δεκάδες happenings, μοναδικά booths και εντυπωσιακά acts που μάγεψαν τους επισκέπτες.

Και οι φετινές εκπληξεις δεν είχαν σταματημό, καθώς εκατοντάδες artists παρουσίασαν τα εκπληκτικά έργα τους, LARPERS αναμετρήθηκαν σε επικές ξιφομαχίες, οι cosplayers μάγεψαν με τα μοναδικά costume τους, gamers συμμετείχαν σε επικά gaming tournaments, σύλλογοι παρουσίασαν τις ξεχωριστές δράσεις τους, ενώ οι προσκεκλήμενοι και τα τιμώμενα πρόσωπα όχι μόνο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά παράλληλα συμμετείχαν σε μια σειρά από panels, τα oποία σίγουρα αποζημείωσαν και με το παραπάνω τους τυχερούς επισκέπτες. To GamesLife.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη αυτή γιορτή και σας παρουσιάζει μοναδικά ενσταντανέ και φωτογραφίες από το AthensCon 2019! Bigger, better and… stronger, ήδη μας έχει ανοίξει η όρεξη για το AthensCon 2020! 

The post AthensCon 2019: 30 απίθανα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη μεγάλη γιορτή της geek & pop κουλτούρας! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα