Πιο πλούσιο! Τo Destiny 2 περιλαμβάνει παραπάνω από 80 PvE αποστολές!

Λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για ένα από τα μεγαλύτερα releases της χρονιάς. Φυσικά αναφερόμαστε στο Destiny 2, το οποίο έρχεται στις 8 Σεπτεμβρίου για Xbox One και PS4 (στις 24/10 κυκλοφορεί και η PC version) και στόχος των developers είναι να προσφέρουν μία πιο πλήρη εμπειρία σε σύγκριση με το πρώτο game του franchise. Αυτό είναι

κάτι που θα αποτυπώνεται και στο συνολικό content του παιχνιδιού, μέσω του οποίου στόχος είναι να καλυφθούν οι gaming «ανάγκες» ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Edge, στο Destiny 2 θα υπάρχουν περισσότερες από 80 PvE-based αποστολές και παράλληλα activities, όπου η κάθε μία θα διαθέτει σημαντική χρονική διάρκεια, ξεχωριστό επίπεδο πρόκλησης και φυσικά θα παρέχει συγκεκριμένα rewards που θα δελεάζουν τους παίκτες. Μάλιστα, οι developers κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού συνειδητοποίησαν ότι το περιεχόμενο είναι τόσο «γεμάτο» που ενδεχομένως να αποτραβήξει τους παίκτες από το progression τους, για αυτό και ανέλαβαν να το διορθώσουν. Επιπλέον, στο Destiny 2 θα είναι μειωμένος ο χρόνος εκτέλεσης των Nightfall Strikes (και έτσι οι gamers θα πρέπει να είναι περισσότερο γρήγοροι στις κινήσεις τους), ενώ η γενικότερη προσέγγιση που έχει δοθεί στο παιχνίδι είναι ότι θα ακολουθηθεί ένας περισσότερο tactical δρόμος που θα δίνει έμφαση περισσότερο στο στρατηγικό παιχνίδι… Αναμφίβολα, τα παραπάνω μας ανοίγουν ακόμη περισσότερο την όρεξη!

The post Πιο πλούσιο! Τo Destiny 2 περιλαμβάνει παραπάνω από 80 PvE αποστολές! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα