Η PC version του Sonic Mania θα καθυστερήσει (ευτυχώς λίγο…)!

Το 2017 είναι σίγουρα η χρονιά του Sonic, καθώς η SEGA και η Sonic Team μας ετοιμάζουν δύο τίτλους (Sonic Mania και Sonic Forces) στις οποίες θα πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής σκαντζόχοιρος που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία των video games.

Ο πρώτος εξ’ αυτών (Sonic Mania) είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου για PC, Xbox One, PS4 και Switch, ωστόσο όπως έγινε γνωστό τα μέλη της PC Master race μάλλον θα πρέπει να κάνουν υπομονή λιγάκι παραπάνω, καθώς το παιχνίδι θα αργήσει περίπου 2 εβδομάδες, με το release του για PC να τοποθετείται πλέον στις 29 Αυγούστου.

Οι δημιουργοί του αρκετά φιλόδοξου παιχνιδιού που ουσιαστικά θα επιστρέψει τον Sonic στις 2D ρίζες του θέλουν η PC έκδοση να μην έχει κανένα απολύτως «ψεγάδι», για αυτό και αποφάσισαν αυτή τη μικρή μεταβολή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι δεν μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή όλων των φίλων του θρυλικού σκαντζόχοιρου, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για ένα retro remake που όμως είναι διανθισμένο με αρκετά σύγχρονα στοιχεία (θα υπάρχει competitive multiplayer εκτός από το παραδοσιακό co-op). Παράλληλα, η Sonic Team για να μας προετοιμάσει κατάλληλα κυκλοφόρησε και το animated opening cinematic του παιχνιδιού, το οποίο μας γεμίζει με… νοσταλγία και μας κάνει να θυμηθούμε τα παλιά. Δείτε το στο video που ακολουθεί…

The post Η PC version του Sonic Mania θα καθυστερήσει (ευτυχώς λίγο…)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα