Οι παίκτες του EVE Online σύντομα θα βοηθήσουν να βρεθούν πραγματικοί πλανήτες!

Το EVE Online είναι ένα διάσημο MMORPG παιχνίδι με περιβάλλον το άπειρο και γοητευτικό διάστημα. Εάν ανήκετε στους fans του παιχνιδιού της CCP, τότε σας έχουμε πολύ καλά νέα. Το καλοκαίρι που μας έρχεται, κάθε παίκτης του EVE Online

θα έχει “στην πλάτη του” το κατόρθωμα ότι συμμετείχε στην έρευνα του Πανεπιστημίου της Γενεύης για νέους πλανήτες έξω από το ηλιακό μας σύστημα!

Στο φετινό Fanfest (περισσότερα για το εν λόγω event μπορείς να μάθεις στην επίσημη ιστοσελίδα), τη μεγαλύτερη συνάντηση παικτών EVE Online, που φέτος έλαβε χώρα στην Ισλανδία (από τις 6 έως 8 Απριλίου), ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο του Reykjavik και το Πανεπιστήμιο της Γενεύης σε μια έρευνα με τίτλο Project Discovery (περισσότερα μπορείς να μάθεις για αυτό το project εδώ). Κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας οι παίκτες θα μπορούν να μελετήσουν εικόνες από το τηλεσκόπιο Kepler για ανωμαλίες που θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι στην περιοχή που κοιτάζουν υπάρχει ένας εξωπλανήτης (ένας πλανήτης που βρίσκεται έξω από το δικό μας ηλιακό σύστημα)! Για όσα θα προσφέρουν οι παίκτες στην έρευνα αυτοί θα ανταμειφθούν πλούσια από τη CCP Games με in-game currency και κάθε είδους ψηφιακά δωράκια μέσα στο παιχνίδι.

Υπεύθυνος του Project Discovery είναι ο Michael Mayor, ένας επιστήμονας που πρώτος από όλους ανακάλυψε έναν εξωπλανήτη το 1995 και ο οποίος και εμφανίστηκε στο Fanfest και μίλησε στους παίκτες για το νέο αυτό εγχείρημα να βρεθούν νέοι εξωπλανήτες (μπορείς να τον δεις στο video του event από το 2.26 και μετά)! Η κίνηση αυτή είναι σίγουρα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που έχουμε ακούσει τελευταία και καταφέρνει να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Αν μη τι άλλο, το να βοηθάς να χαρτογραφηθεί το σύμπαν δε συμβαίνει κάθε μέρα!

The post Οι παίκτες του EVE Online σύντομα θα βοηθήσουν να βρεθούν πραγματικοί πλανήτες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα