Το Wii U έχει λίγο… παλμό, καθώς το Μάιο έρχεται το Darksiders: Warmastered Edition!

Αν και η Nintendo επισήμως έχει «θάψει» το Wii U (αποτελεί μία μάλλον θλιβερή ανάμνηση για την ιστορική εταιρεία), ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη ορισμένα «σημάδια ζωής». Ενδεικτικό είναι ότι η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το remaster του θρυλικού Darksiders

(ονόματι Warmastered Edition) τελικά θα κάνει την εμφάνιση του για το Wii U στις 22 Μαΐου. Αρχικά πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν θεωρήσει ότι η Wii U version του remastered Darksiders είχε ακυρωθεί, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση έχει κάνει την εμφάνιση της για Xbox One, PC και PS4 από… πέρσι. Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν και οι fans του Wii U θα μπορούν να απολαύσουν στη σύγχρονη μορφή του το Darksiders, πράγμα που σημαίνει με πιο απλά λόγια εμπλουτισμένα γραφικά όπως καλύτερη ανάλυση στα textures (διπλάσια ανάλυση σε σύγκριση με τον original non-remastered τίτλο), βελτιώσεις στο rendering και στην ποιότητα των σκιάσεων, όπως επίσης και μία σειρά από post-processing effects. Εάν ανήκετε στους κατόχους Wii U και αντιστέκεστε στο να αποφασίσετε την αγορά του Switch, τότε η remastered edition του Darksiders φαντάζει μονόδρομος!

The post Το Wii U έχει λίγο… παλμό, καθώς το Μάιο έρχεται το Darksiders: Warmastered Edition! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα