Οι κωδικοί του Red Dead Redemption 2!

Η Rockstar έχει παράδοση στο να εισαγάγει cheat codes στα Major games της, για αυτό και φυσικά το Red Dead Redemption 2 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Άλλωστε cheats υπήρχαν τόσο στο πρώτο Red Dead, όσο φυσικά και στα games της σειράς Grand Theft Auto. Οι developers βέβαια

φρόντισαν ώστε να κρύψουν καλά τον τρόπο με τον οποίο ενεργοποιείτε τα cheats στο παιχνίδι, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς εμείς είμαστε εδώ για εσάς!

Για να ενεργοποιήσετε τα cheats του Red Dead Redemption 2., θα πρέπει πρώτα να κάνετε pause στο παιχνίδι και στη συνέχεια να μεταβείτε στα settings. Μόλις βρεθείτε εκεί πιέστε το Τρίγωνο στο PlayStation 4 (ή το Y στο Xbox). Με αυτόν τον τρόπο θα μεταβείτε απλά στην οθόνη για την εισαγωγή των κωδικών. Φυσικά θα είναι κλειδωμένα όλα, οπότε εσείς θα μεταβείτε σε οποιοδήποτε σημείο της λίστας και θα πατήσετε πάλι το Τρίγωνο (ή το Y στο Xbox). Με το που πατήσετε θα δείτε ένα warning, το οποίο θα σας πληροφορεί ότι εφόσον ενεργοποιηθούν τα cheats δεν θα μπορείτε να κάνετε save την single player progress σας ή να συλλέξτε Trophies και Achievements. Γράφετε λοιπόν τους παρακάτω κωδικούς (από την στήλη Code) και είστε έτοιμοι να δείτε την Άγρια Δύση μέσα από μία πιο «god-like» ματιά…

Cheat EffectCodeDead Eye στο level 3I shall be betterDead Eye στο level 5I seek and I findΔημιουργείτε ένα κάροKeep your dreams simpleΜεθάτε!A fool on commandHealth, Stamina & Dead Eye Bars στο full!You flourish before you dieΑυξάνει το range του σφυρίγματος για το άλογο σαςBetter than my dogΔημιουργείτε ένα άλογο «κούρσας»!Run! Run! Run!

Η λίστα με τα cheats θα ανανεώνετε συνεχώς, οπότε stay tuned γιατί τις επόμενες ημέρες θα σας έχουμε κι άλλους κωδικούς για το αγαπημένο σας Wild West game!

The post Οι κωδικοί του Red Dead Redemption 2! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα