Θυμάστε το Hellgate: London; Επιστρέφει στο Steam ύστερα από… 11 χρόνια!

To action-RPG Hellgate: London κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007 και παρόλο που αποτέλεσε ένα από τα πιο φιλόδοξα Diablo-clones που έκαναν την εμφάνιση τους εκείνη την εποχή, τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της εταιρείας ανάπτυξης Flagship Studios (δημιουργήθηκε από βετεράνους developers του αρχικού Diablo), οδήγησαν το πολλά

υποσχόμενο game στο… μαρασμό και στο κλείσιμο των servers του. Παρόλα αυτά, και παρά τις αντιξοότητες το Hellgate: London κατάφερε να… επιζήσει, καθώς το 2008 η εταιρεία Hanbitsoft αγόρασε τα δικαιώματα του και το κυκλοφόρησε ξανά αποκλειστικά για την περιοχή της Ν. Κορέας με μορφή free-2-play.

Η ταραγμένη ιστορία του εν λογω action-RPG όμως συνεχίστηκε, καθώς το 2014 η Hanbitsoft δημιούργησε το Hellgate: Global, το οποίο πέρασε στο Steam Greenlight, αλλά τελικώς δεν πήρε… έγκριση για να συνεχίσει στην κανονική full version του. Ωστόσο, κατά ένα περίεργο λόγο, το Hellgate: London «άντεξε» και τώρα μπορείτε να το κατεβάσετε από το Steam, σχεδόν 11 χρόνια μετά από το κλείσιμο των servers τους. To γνωστό action-RPG κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των gamers, καθώς παρουσίαζε ένα post-apocalyptic Λονδίνο, στο οποίο οι gamers έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη δαιμονική εισβολή των δυνάμεων της κολάσεως. Με procedural generated επίπεδα και αρκετά διαφορετικά classes, το Hellgate ήταν ένα είδος sci-fi Diablo. Εάν λοιπόν σας είχε μείνει απωθημένο, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

The post Θυμάστε το Hellgate: London; Επιστρέφει στο Steam ύστερα από… 11 χρόνια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα