Οι εξωγήινοι του Elite Dangerous εμφανίστηκαν επίσημα και…δεν αστειεύονται!

Θυμάσαι αυτόν τον Ιανουάριο που έλεγα πόσο τυχερός ήταν ένας τυχαίος παίκτης που είδε εξωγήινους στο Elite Dangerous; Τα παίρνω όλα πίσω, μιας και οι «Thargoid» δεν είναι καθόλου καλότυχο encounter. Αυτοί οι…επίσημοι πια εξωγήινοι δεν αστειεύονται καθόλου, και πρόκειται να μετατραπούν σε μια μεγάλη απειλή σε ένα πόλεμο που δεν αργεί…

Στo πρώτο Commander Chronicles (πιο συγκεκριμένα Commander Chronicles: Retaliation που μπορείς να παρακολουθήσεις

παρακάτω) οι τρομαγμένοι άνθρωποι (εκπροσωπούμενοι από την Aegis) έκαναν το πρώτο βήμα στον πόλεμο που επίκειται, επιτιθέμενοι στο Thargoid σκάφος. Για κακή μας τύχη, η επίθεσή μας ήταν ανάλογη με το να πετούσαμε βρασμένα μακαρόνια…

Οι Thargoid είναι ένας εξωγήινος λαός που υπάρχει πολλά χρόνια πριν από εμας. Από τον Ιούνιο κιόλας παίκτες του Elite Dangerous είχαν ανακαλύψει τεράστια κτίσματα σε πλανήτες, με κάποιους θαρραλέους να έχουν καταφέρει να μπουν μέσα κάνοντας αυτή την τεράστια ανακάλυψη.

Αυτή τη στιγμή περιμένουμε το update 2.4 (The Return), το οποίο θα εμπλουτίσει το Elite Dangerous στις 26 Σεπτεμβρίου, λιγότερο από 10 μέρες μακριά. Και πιστεύουμε ότι θα δούμε τα Thargoid σκάφη από πολύ κοντά!

Περισσότερα για το Elite Dangerous, το νέο update και τους Thargoid θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα, το reddit και στο βίντερο παρακάτω!

The post Οι εξωγήινοι του Elite Dangerous εμφανίστηκαν επίσημα και…δεν αστειεύονται! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα