Το Ghost Recon Wildlands αποκτάει το «Ghost War» PvP mode και γιορτάζει με Open Beta!

To Ghost Recon Wildlands κυκλοφόρησε αυτό το Μάρτιο, και σίγουρα δε μας άφησε αδιάφορους. Όπως είδες και στο review μας, το tactical shooter παιχνίδι έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά (με highlights τη μεγάλη ποικιλία σε μορφοποιήσεις και το open-world περιβάλλον) και σύντομα θα αποκτήσει 1 ακόμα! Το PvP mode «Ghost War» θα μπει σε Open Beta από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου για όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί το Ghost Recon Wildlands

(PC, PlayStation 4, Xbox One).

Στο Ghost War θα υπάρχουν δύο ομάδες με από 4 άτομα η κάθε μία, οι οποίες θα συμμετέχουν σε ένα επικό deathmatch που θα προωθεί το tactical κομμάτι της επίθεσης. Στρατηγική, ομαδικό πνεύμα και skills είναι αυτά που χρειάζεσαι για να κερδίσεις. Τα 6-12 classes από όπου μπορείς να επιλέξεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: Assault, Marksman, Support. Τα matches θα λαμβάνουν χώρα σε large-scale maps.

Στην Open Beta θα μπορείς να δεις τα 5 από τα 8 μοναδικά maps του Ghost War. Στις 19 Σεπτεμβρίου κατά τις 19:00 θα θες να κάνεις μια επίσκεψη στο κανάλι της Ubisoft στο Twitch, οπότε και γίνεται το Ghost War Premiere. Σε αυτό θα δεις content από το παιχνίδι, ενώ 4 ώρες πριν, κατά τις 15:00, θα ξεκινήσει το pre-show με διαγωνισμούς και special guests! Αν θες να συμμετέχεις στην Open Beta του Ghost War αρκεί να επισκεφτείς αυτό το link (και να το σηκώνει ο υπολογιστής σου)!

The post Το Ghost Recon Wildlands αποκτάει το «Ghost War» PvP mode και γιορτάζει με Open Beta! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα