Όχι κι’ άσχημα! Οι πωλήσεις του Friday the 13th ξεπερνούν τα 1.8 εκατομμύρια!

Οι gamers λατρεύουν τον Jason Voorhess, καθώς σίγουρα ο εμβληματικός κακός του Friday the 13th δεν μπορεί παρά να αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο του horror (κι όχι μόνο). Ο Jason αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στο «ιδιαίτερο» asynchronous multiplayer τίτλο Friday the 13th: The Game, το οποίο έκανε την εμφάνιση

του στα τέλη Μάιου και σύμφωνα με την Gun Media και την Illfonic τα πήγε περίφημα σε επίπεδο πωλήσεων, ξεπερνώντας τις 1.8 εκατομμύρια units!

Ο Wes Keltner, υπεύθυνος της publisher Gun Media, αν και δήλωσε πανευτυχής για την θετική πορεία του Friday the 13th: The Game, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο δρόμος για το development του survival horror παιχνιδιού δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Αυτό μπορούμε να το αντιληφθούμε εύκολα από τη στιγμή που το παιχνίδι κυκλοφόρησε με άπειρα bugs και glitches τα οποία προβλημάτισαν και εκνεύρισαν αρκετούς gamers. Παρόλα αυτά, το team δουλεύει εντατικά για να διορθώσει τα όποια προβλήματα και να βελτιώσει την εικόνα του παιχνιδιού. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στις 13 Οκτωβρίου (ναι, καλά το μαντέψατε, πέφτει Παρασκευή) θα αποκτήσει και physical μορφή (σε PlayStation 4 και Xbox One), ενώ μέσα στους επόμενους μήνες το Friday the 13th: The Game θα αποκτήσει και ένα single-player mode, το οποίο ομολογουμένως είναι ένα από τα features που λείπουν.

The post Όχι κι’ άσχημα! Οι πωλήσεις του Friday the 13th ξεπερνούν τα 1.8 εκατομμύρια! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα