Η 3η season του For Honor θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Στις 15 Αυγούστου πρόκειται να κυκλοφορήσει η 3η season του For Honor, και μπορώ να πω ότι είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι για αυτό. Σύμφωνα με τη Ubisoft, η 3η season θα είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη, με νέους ήρωες, νέα maps, ranked play και πολλές άλλες προσθήκες και ευχάριστες εκπλήξεις στο gameplay.

Με τίτλο “Grudge & Glory”, η σεζόν φέρνει

τους Highlander (Viking Hybrid) και Gladiator (Knight Assassin). Οι πρώτοι επιλέγουν ανάμεσα σε αμυντική στάση που επιτρέπει αντεπιθέσεις και “barbarian” επιθετική στάση (που δίνει τη δυνατότητα για φονικές επιθέσεις, αλλά δεν δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα). Οι δεύτεροι είναι άκρως ευκίνητοι και εύχρηστοι, με λιγότερη πανοπλία (και μια απλή, καθημερινή τρίαινα), περισσότερο stamina και πιο σύντομα cooldowns. Από χάρτες, περιμένουμε τον Sentinel και τον Viking Village, με κάθε ένα να κρύβει τα δικά του μυστικά. Και, ίσως το πιο μεγάλο νέο, από τις 15 θα μπορείς να παίζεις ranked, καθώς και σε 1v1 duel tournaments. Κερδίζοντας σε αυτά θα μπορείς να ανεβαίνεις πιο ψηλά στα rankings, τα οποία θα κάνουν reset στην αρχή κάθε σεζόν. Στο For Honor πλέον θα υπάρχει και συγκεκριμένο επίπεδο σπανιότητας για όλα τα είδη legendary gear, ενώ το max reputation των Ηρώων ανεβαίνει στο 40, έτσι ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές στην προσαρμογή τους. Οι χάρτες και τα gameplay updates θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες από τη μέρα έναρξης της 3ης season (15/08), ενώ οι νέοι χαρακτήρες θα είναι δωρεάν για τους κατόχους Season Pass από τις 15/08 και unlockable για όλους από τις 22 του μήνα (στην τιμή των 15.000 Steel).

Αν θες να πάρεις μια μικρή γεύση της 3ης σεζόν πριν κυκλοφορήσει, μπες στο Twitch κανάλι του For Honor στις 12 Αυγούστου κατά τις 6 μ.μ., οπότε και θα ξεκινήσει το For Honor Season 3 Live Event: Grudge & Glory Reveal livestream, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά όλα τα καινούρια καλούδια, ενώ οι καλύτεροι παίκτες For Honor αυτή τη στιγμή θα βρουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν για να κερδίσουν τη μερίδα του λέοντος που αναλογεί σε έπαθλα που αγγίζουν τα 8.500€. Σίγουρα αυτά είναι από τα καλύτερα νέα που έχουμε ακούσει αυτό το μήνα!

The post Η 3η season του For Honor θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα