Νέο trailer του Wolfenstein II: The New Colossus (ή γιατί οι Ναζί αγαπούν το… milkshake φράουλα)!

To Wolfenstein II: The New Colossus σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα games της φετινής χρονιάς και δεν αποκλείεται το shooter των Machine Games και Bethesda, να αποτελέσει μία αρκετά ευχάριστη έκπληξη. Το setting του Wolfenstein II: The New Colossus βασίζεται σε ένα «alternative storyline» όπου οι H.Π.Α έχασαν τον πόλεμο και το Γ’ Ράιχ θριάμβευσε, με αποτέλεσμα τα στρατεύματα των Ναζί

να έχουν υποδουλώσει πλήρως την Αμερική.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί διεκδικούν την ελευθερία τους και εξακολουθούν να αντιστέκονται! Κινητήριος άξονας των δυνάμεων αντίστασης δεν είναι άλλος από τον ήρωα: William Joseph Blazkowicz, ο οποίος έχει σαν στόχο να εκκινήσει έναν «δεύτερο» ένοπλο αγώνα ενάντια στις δυνάμεις του Γ’ Ράιχ. Στο νέο in-game engine trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα μας δίνεται η ευκαιρία να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα για την ξεχωριστή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και να μπούμε καλύτερα στο κλίμα. Ο ήρωας του Wolfenstein II: The New Colossus βρίσκεται σε μία «παραδοσιακή» καφετέρια, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν αξιωματικό των δυνάμεων κατοχής. Ο εν λόγω αξιωματικός που λατρεύει το milkshake φράουλα, εμφανίζεται καχύποπτος σε ότι έχει να κάνει με την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που έχει απέναντι του και πως να μην είναι από τη στιγμή που ο ήρωας μας είναι ντυμένος πυροσβέστης και κουβαλάει μαζί του μία καμουφλαρισμένη μίνι… ατομική βόμβα! Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε περισσότερα, δείτε το trailer που ακολουθεί και συντονιστείτε γιατί το The New Colossus θα κάνει την εμφάνιση του στις 27 Οκτωβρίου 2017 για PC, Xbox One και PS4.

The post Νέο trailer του Wolfenstein II: The New Colossus (ή γιατί οι Ναζί αγαπούν το… milkshake φράουλα)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα