Νέο PS3 ετοιμάζει η Sony λόγω PlayStation Now;

Πληροφορίες του Eurogamer θέλουν τη Sony να δουλεύει πάνω σε ένα νέο PS3, έπειτα από την ανακοίνωση της υπηρεσίας PlayStation Now. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το νέο PS3 αποτελείται στην ουσία από οκτώ «πειραγμένες» κονσόλες (!) σε διάταξη rack και πριν προλάβεις να αναρωτηθείς πού διάολο θα το βάλεις αυτό χωρίς να πέσει παντόφλα στο σπίτι, να σε ενημερώσουμε ότι δεν προβλέπεται να βγει προς πώληση.

Η Sony

σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η ίδια αυτό το… νέο PS3 για τις ανάγκες της υπηρεσίας PlayStation Now αφού έτσι θα εξασφαλίσει μπόλικο διαθέσιμο χώρο αλλά –κυρίως- και ισχύ για το streamάρισμα των παιχνιδιών. Στην ουσία φαντάσου οκτώ PS3 στη συσκευασία του ενός αλλά με τη μορφή server! Εννοείται φυσικά πως και το λειτουργικό του συστήματος θα είναι τροποποιημένο –άγνωστο με ποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα δράση αναλαμβάνει το Gaikai, η τεχνολογία του οποίου θα εγγυάται μία εμπειρία χωρίς lag.

Τα βήματα της Sony στην εποχή του cloud…

Το PlayStation Now θα βγει σε μορφή beta φέτος στις ΗΠΑ και πιθανότατα στην Ασία προς τα τέλη του έτους. Στην Ευρώπη δεν παίζει να το δούμε πριν τους πρώτους μήνες του 2015.

The post Νέο PS3 ετοιμάζει η Sony λόγω PlayStation Now; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα