Το Final Fantasy VI κυκλοφόρησε για Android συσκευές

Είσαι κάτοχος Android συσκευής και φαν της σειράς παιχνιδιών Final Fantasy; Τότε είσαι τυχερός γιατί η Square Enix κυκλοφόρησε επιτέλους το Final Fantasy VI στο Android, ολοκληρώνοντας έτσι την σειρά παλιών Final Fantasy στο android από το πρώτο έως και το έκτο.

Το παιχνίδι έρχεται με ανανεωμένα γραφικά

και πλήρης αλλαγή στον τρόπο χειρισμού για να ταιριάζει με την οθόνη αφής του κινητού. Περιέχει επίσης όλες τις αλλαγές που είχαν γίνει στην έκδοση για το GameBoy Advance, όπως η προσθήκη νέων magicites. Σε περίπτωση βέβαια που δυσκολεύεσαι να τερματίσεις το παιχνίδι γιατί έχεις κολλήσει και δεν ξέρεις που να πας, μιας και είναι ένα κοινό θέμα με τα παλιά παιχνίδια, υπάρχει πλέον βοήθεια από τον Mog που σου λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις μετά. Τελος, έχεις και την δυνατότητα να ξαναπαίξεις κεφάλαια του παιχνιδιού που έχεις ήδη τελειώσει.

Θα αναρωτιέσαι βέβαια πόσο κοστίζει το παιχνίδι, σωστά; Αν είχες παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια στο Android θα ήξερες ότι η Square Enix δεν «μασάει» και ζητάει 14.49€ για το Final Fantasy VI, λεφτά που θα τα σκάσεις έτσι και αλλιώς αν είσαι κολλημένος με την σειρά.

Το Final Fantasy VI κυκλοφορεί ήδη στο Google Play, ενώ παρακάτω σου έχουμε και το τρέιλερ κυκλοφορίας του.

The post Το Final Fantasy VI κυκλοφόρησε για Android συσκευές appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα