Κρίμα… Η Blizzard δεν σχεδιάζει WarCraft 1 & 2 remasters!

Με την ανακοίνωση του remake του Diablo 1 εντός του περιβάλλοντος του Diablo 3 σίγουρα θα άνοιξε την όρεξη σε αρκετούς fans των τίτλων της Blizzard, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν και άλλα ιστορικά games της να έρχονται στη σύγχρονη εποχή. Από ότι φαίνεται όμως οι fans μάλλον θα απογοητευθούν και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια

της BlizzCon δια στόματος του συνιδρυτή της Blizzard, Frank Pearce, δεν υπάρχει καμία πρόθεση για να δημιουργηθούν remastered εκδόσεις των ιστορικών WarCraft 1 και WarCraft 2.

Ο Pearce απάντησε σε μία ερώτηση που του έγινε σε ένα special Q&A panel για τα 25 χρόνια της Blizzard, ότι αν και έχουν κρατήσει τον αρχικό προγραμματιστικό κώδικα και τα assets των δύο παιχνιδιών που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ιστορία του gaming, παρόλα αυτά δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και να δουν πως δουλεύουν, καθώς από τα χρόνια έχουν… ξεχάσει τον τρόπο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο συνιδρυτής της Blizzard υπήρχαν ορισμένοι developers που τους άρεσε πάρα πολύ η συγκεκριμένη ιδέα της… «ανασκαφής» του κώδικά των δύο Warcraft, παρόλα αυτά όπως επεσήμανε τα χρόνια πλέον έχουν περάσει και οι συνήθειες έχουν αλλάξει, για αυτό και τα δύο Warcraft δεν θα ήταν και τόσο «διασκεδαστικά» πλέον όπως ήταν πίσω στα 90s. Τέλος, ο Pearce τόνισε ότι φιλοσοφία τους είναι να δουλεύουν περισσότερο στα υπάρχοντα ή σε μελλοντικά projects, παρά να σπαταλήσουν πόρους για να αναβιώσουν ένα παιχνίδι, το οποίο θα μοιάζει μακριά από την εποχή του. Αν και θα θέλαμε να δούμε μία επιστροφή των Warcraft 1 και 2, μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι θα μείνουμε μόνο με το… Diablo 1!

The post Κρίμα… Η Blizzard δεν σχεδιάζει WarCraft 1 & 2 remasters! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα