ΚΕΡΔΙΣΤΕ 6 copies του LEGO City Undercover!

Είναι γνωστό ότι μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τον κόσμο των LEGO, καθώς τα αγαπημένα τουβλάκια μας συντροφεύουν από τα πρώτα χρόνια της παιδικής μας ηλικίας. Άλλωστε, από τα 50s μέχρι σήμερα τα LEGO αποτελούν μία «σταθερή αξία» στον κόσμο των παιχνιδιών, ενώ φυσικά δεν λείπουν και από τον κόσμο του gaming, καθώς εδώ και πολλά χρόνια η Telltale Games έχει αναλάβει να μας ταξιδέψει στους φανταστικούς «τουβλένιους» κόσμους μέσα από διαφορετικά

franchises. Ένας από αυτούς τους κόσμους είναι και το LEGO City και το πιο πρόσφατο game που κυκλοφόρησε η γνωστή εταιρεία είναι το Undercover, ένα κλασικό action / adventure platform που προσφέρει μοναδικές διασκεδαστικές στιγμές στους μικρούς και μεγάλους φίλους των LEGO.

Επειδή γνωρίζουμε το πόσο πολύ αγαπάτε τα LEGO, το GamesLife σε συνεργασία με την Zegetron σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 6 copies του LEGO City Undercover (3 για Xbox One και 3 για PlayStation 4). Για να λάβετε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό μας θα πρέπει να ακολουθήσετε (οπωσδήποτε) τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο FacebookLike & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 4/5/2017 και τα αποτελέσματα για τους 6 τυχερούς θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 5/5/2017. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

The post ΚΕΡΔΙΣΤΕ 6 copies του LEGO City Undercover! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα