Η τιμή του PlayStation VR αναμένεται να είναι… «αλμυρή»!

Η εικονική πραγματικότητα αποτελεί αυτή τη στιγμή το στοίχημα της βιομηχανίας του gaming, καθώς οι μεγάλοι παίκτες επενδύουν και στηρίζουν πολλά στη διάδοση και εξέλιξη της. Και εάν το 2015 ήταν μία σχετικά ήσυχη χρονιά (όπου είχαμε μόνο παρουσιάσεις συσκευών και όχι κάποιο επίσημο launch), το 2016 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως «έτος VR», καθώς σε λίγους μήνες από σήμερα πρόκειται να δούμε να κυκλοφορούν στην αγορά αρκετά προϊόντα, τα οποία θα σχετίζονται με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Ένα από τα προϊόντα που περιμένουν με αγωνία οι περισσότεροι gamers δεν είναι άλλο

από το PlayStation VR (πρώην Project Morpheus), το οποίο αποτελεί την προσπάθεια της Sony να εισέλθει δυναμικά στην εποχή του virtual reality.

Τα πρώτα gameplay videos από τους τίτλους που θα πλαισιώσουν το PlayStation VR στο launch του, αναμφίβολα τραβούν την προσοχή των gamers. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ένα ερώτημα «καίει» τους users, καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει να μάθουν είναι το ποια θα είναι η τελική τιμή του VR headset που ετοιμάζει η Sony. Ο CEO της ιαπωνικής εταιρείας, Andrew House, τόνισε ότι ένα PlayStation VR headset θα προσεγγίζει την τιμή μίας νέας κονσόλας. Βέβαια, ο ιθύνων νους της Sony δεν αποκάλυψε το πόσο ακριβώς θα κοστίζει, ωστόσο εάν κρίνουμε από την τιμολογιακή πολιτική της Sony για το PlayStation 4, δεν αποκλείεται το PlayStation VR να στοιχίζει περίπου 400 ευρώ. Η προαναφερθείσα τιμή είναι λιγάκι… «αλμυρή» για τον μέσο καταναλωτή, ωστόσο δεν αποκλείεται το VR headset της Sony να στοιχίζει λιγότερα. Εάν κρίνουμε πάντως από τα λεγόμενα του House και τη γενικότερη αίσθηση που υπάρχει, οι ενδιαφερόμενοι gamers μάλλον θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

The post Η τιμή του PlayStation VR αναμένεται να είναι… «αλμυρή»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα