Η Warner ετοιμάζει live-action σειρά από το σύμπαν του Mortal Kombat!

Το Mortal Kombat X είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot και αναμενόμενα fighting games, καθώς με βάση τα όσα έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι developers των NetherRealm Studios, το αποτέλεσμα σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων του είδους. H Warner

στην προσπάθεια της να τονώσει ακόμη πιο πολύ το ενδιαφέρον των fans του γνωστού franchise σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία νέα live-action σειρά, η οποία θα βασίζεται στον αιμοβόρο κόσμο του Mortal Kombat.

Το project έχει αναλάβει η Blue Ribbon Content, η οποία αποτελεί το παρακλάδι της Warner που ασχολείται με τον χώρο των τηλεοπτικών και digital σειρών. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά αναφορικά με τον κεντρικό πυρήνα του story της νέας live-action σειράς του Mortal Kombat, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Blue Ribbon επισήμαναν ότι το εν λόγω project θα παρουσιάζει τις περιπέτειες ορισμένων εκ των πιο γνωστών ηρώων του σύμπαντος του γνωστού παιχνιδιού, ενώ παράλληλα θα ασχολείται και με μία νέα γενιά μαχητών. Το γεγονός βέβαια ότι ακούμε από επίσημα χείλη για την ύπαρξη μίας νέας γενιάς πολεμιστών, μας είναι εύκολο να συμπεράνουμε ότι στη νέα σειρά ενδέχεται να παρακολουθήσουμε και αρκετούς ήρωες από το Mortal Kombat X.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα αναφορικά με το cast, ενώ επίσης δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για το πότε θα κυκλοφορήσει, αν και δεν αποκλείεται η νέα σειρά να βγει κοντά με το Mortal Kombat X, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του, τον Απρίλιο του 2015.

The post Η Warner ετοιμάζει live-action σειρά από το σύμπαν του Mortal Kombat! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα