Έρχεται στις 30 Αυγούστου το Star Wars Outlaws

Το επερχόμενο παιχνίδι Star Wars Outlaws υπόσχεται να εκπληρώσει ένα συγκεκριμένο όνειρο των fans σε έναν γαλαξία πολύ μακριά. Στον ρόλο της ατίθασου κακοποιού Kay Vess, ο παίκτης θα συμμετάσχει σε “μια από τις μεγαλύτερες ληστείες που έχει δει ποτέ το Outer Rim,”

Ένα πρόσφατο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες για το επερχόμενο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου από την Massive Entertainment και τη Ubisoft,

εμβαθύνει στην ιστορία των Outlaws, μιας περιπέτειας που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της αρχικής τριλογίας της σειράς.

Δείτε το trailer του Star Wars Outlaws:

Η Ubisoft επίσης γνωστοποίησε στους ενδιαφερόμενους την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Star Wars. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου στο PlayStation 5, σε PC και στο Xbox Series X.

Τα τελευταία πλάνα προδιαγράφουν μια “χρυσή εποχή για τον υπόκοσμο” του σύμπαντος του Star Wars, με εγκληματικές οργανώσεις όπως οι Zerek Besh, Pikes, Crimson Dawn και οι Hutts να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός γαλαξία σε πόλεμο. Υπόσχεται επίσης επιστροφή για μερικούς γνώριμους χαρακτήρες, καθώς και ήρωες ή κακοποιούς ολοκαίνουργιους στη σειρά. Έτσι, θα αναλάβετε συμβόλαια και bounties γεμάτα ρίσκο και κίνδυνο, ενώ θα αντιμετωπίσετε τόσο την Αυτοκρατορία όσο και ό,τι απόβρασμα έχει βγάλει το Outer Rim.

The post Έρχεται στις 30 Αυγούστου το Star Wars Outlaws appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα