Sony: Ξεκίνησε έρευνα για τη διαρροή των PS5 Pro specs

Οι πληροφορίες που έχουμε για το PS5 Pro είναι μέχρι στιγμής απλώς φήμες, αφού η Sony ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη μιας αναβαθμισμένης κονσόλας. Ωστόσο, μια πρόσφατη διαρροή των τεχνικών προδιαγραφών του PS5 Pro φαίνεται να είναι γνήσια, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να αναζητήσει ποιος κρύβεται πίσω από την αποκάλυψη.

Ο YouTuber Moore’s Law

is Dead ανέβασε ένα βίντεο την Πέμπτη, παρουσιάζοντας επίσημα έγγραφα σχετικά με τις προδιαγραφές για το PS5 Pro. Ο Tom Henderson από το Insider Gaming επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες και ανέφερε στο X (Twitter) τη Δευτέρα ότι διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστεί ποιος μοιράστηκε αυτές τις προδιαγραφές του PS5 Pro. Τα έγγραφα φαίνεται ότι έχουν δοθεί σε third-party συνεργάτες, γεγονός που συμβαδίζει με τη φήμη ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Οι βασικές βελτιώσεις στην νέα κονσόλα αφορούν την CPU, η οποία λέγεται ότι είναι ίδια με την CPU του standard PS5 αλλά με ‘High CPU Frequency Mode’, που αντιστοιχεί σε αύξηση 10% στα 3,85 GHz, και την GPU, η οποία επιτρέπει ταχύτερη απόδοση και ray tracing υψηλότερης ποιότητας με ισχύ 33,5 teraflops. Το standard PS5 προσφέρει 10,28 teraflops.

Και πάλι, όλες αυτές οι προδιαγραφές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά η εταιρεία ανέφερε ότι το PS5 βρίσκεται στο “τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του,” στο Bloomberg τον Φεβρουάριο. Η Sony φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κυκλοφορήσει νέο hardware. Αναμένουμε να το δούμε.

The post Sony: Ξεκίνησε έρευνα για τη διαρροή των PS5 Pro specs appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα