Δύο νέα φοβερά αγαλματίδια του «no more nice guy» Ryu

Όλοι μας έχουμε επενδύσει σε κάποιο ακριβό collectible, και μάλιστα χωρίς ενδοιασμό, όταν πρόκειται για ένα franchise ή χαρακτήρα που λατρεύουμε. Όπως π.χ. το Street Fighter και ο signature μαχητής του, ο Ryu. Το κατάστημα Pop Culture Shock Toys

παρουσίασε δύο νέα αγαλματίδια του Ryu με τον wow factor να χτυπάει κόκκινο. Η σειρά ονομάζεται Evil Ryu, και είναι εμπνευσμένη από τις παραλλαγές του χαρακτήρα στα DLC του παιχνιδιού.

Το ένα αγαλματίδιο λέγεται Murderous Intent και δείχνει τον Ryu με κόκκινα μαλλιά τύπου Akuma. Κοστίζει 390 δολάρια, όμως μπορείτε να το αποκτήσετε με 350 για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η άλλη εκδοχή λέγεται Dark Hado και δείχνει τον Ryu με μακριά μαύρα μαλλιά. Η τιμή του είναι λίγο υψηλότερη, στα 400 δολάρια, η οποία κατεβαίνει στα 360, και πάλι για ένα απροσδιόριστο μικρό διάστημα. Και στα δύο αγαλματίδια, ο Ryu έχει κόκκινα μάτια και μία πληγή στο στήθος του, που υποδηλώνει ότι δεν έχει πλέον καρδιά. Αυτά τα δύο σημεία έχουν πίσω τους λαμπάκια LED που ανάβουν προαιρετικά, δίνοντας μία μοναδική αίσθηση δύναμης.

Στο τέλος σας αφήσαμε την έκπληξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία έχει τοποθετηθεί στις 23 Δεκεμβρίου… 2017 !!! Καθώς για το κάθε αγαλματίδιο θα διατεθούν μόνο 325 κομμάτια, καλό θα είναι να μην καθυστερήσετε την προπαραγγελία, αν έχετε σκοπό να το αποκτήσετε. Τουτέστιν, να προλάβετε όσους θα κάνουν «κράτηση» χωρίς να το πολυσκεφτούν, οι οποίοι μη νομίζετε πως θα είναι λίγοι.

The post Δύο νέα φοβερά αγαλματίδια του «no more nice guy» Ryu appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα