Έρχεται Necromancer class στο Diablo 3;

Βρισκόμαστε μία ανάσα λίγο πριν την BlizzCon 2016 και ως είθισται οι φήμες οργιάζουν για τις εκπλήξεις που σχεδιάζει να παρουσιάσει η Blizzard στην gaming community και στους fans των παιχνιδιών της. Πολλοί κάνουν λόγο για ανακοίνωση του Diablo 4, αν και το πιθανότερο είναι να δούμε να εμπλουτίζεται περισσότερο το Diablo 3

παρά να έχουμε ένα νέο game (βέβαια Blizzard είναι αυτή, οπότε μία αναπάντεχη έκπληξη δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση).

Πριν λίγες ώρες, το Internet πήρε φωτιά όταν ο art director της Blizzard, John Mueller, ανέβασε ένα artwork στο site της εταιρείας (το οποίο κατέβηκε σχεδόν αστραπιαία) και το οποίο κατά πάσα πιθανότητα απεικόνιζε μία νέα class για το τρίτο Diablo! Το εν λόγω class έφερε στο filename του την περιγραφή Necromancer, οπότε εάν κρίνουμε το artwork σε συνδυασμό με το παραπάνω hint, τότε ενδεχομένως η Blizzard να έχει στα σκαριά κάτι πολύ καλό για τους fans του Diablo 3! Όπως και να ‘χει η BlizzCon έφτασε (διεξάγεται το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου), οπότε σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα για τα μελλοντικά σχέδια της αγαπημένης εταιρείας τόσο στο Diablo όσο και στα υπόλοιπα gaming franchises της.

The post Έρχεται Necromancer class στο Diablo 3; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα