Δυνατό trailer για το Desolation of Mordor, το story DLC του Middle-Earth: Shadow of War!

Το Shadow of War (μπορείτε να διαβάσετε το review του εδώ) που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο για Xbox One, PC και PS4, μπορεί να μην άγγιξε την τελειότητα, ωστόσο οι fans του Tolkien και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών σίγουρα το «τίμησαν» και με το παραπάνω! Εάν λοιπόν ανήκετε σε εκείνους που έλιωσαν το story mode του γνωστού παιχνιδιού, τα ευχάριστα νέα

είναι ότι οι developers της Monolith μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο story DLC, ονόματι Desolation of Mordor. Το εν λόγω DLC δίνει τη δυνατότητα στους gamers να ελέγξουν τον Baranor. Μεταφέροντας τους gamers σε ένα setting που καλύπτεται από αμμώδεις εκτάσεις (έρημο του Lithlad). Ο ήρωας σας δεν είναι αθάνατος, πράγμα που σημαίνει ότι οι συχνές αποτυχίες του θα επηρεάζουν καταλυτικά την εξέλιξη και τη ροή του παιχνιδιού, ενώ σύμφωνα με τους developers η έρημος του Lithlad θα εμπεριέχει πολλούς κινδύνους αλλά και καλά κρυμμένα μυστικά και artifacts. Το Desolation of Mordor πρόκειται για το δεύτερο DLC μετά το Blade of Galadriel και για να τρέξει χρειάζεται να έχετε το Shadow of War. Δείτε και το launch trailer για να μπείτε στο κλίμα!

The post Δυνατό trailer για το Desolation of Mordor, το story DLC του Middle-Earth: Shadow of War! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα