Το Red Dead Redemption 2 θα καθυστερήσει (κι’ άλλο), αλλά έχουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας!

Ναι, το γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή το hype για το Red Dead Redemption 2 έχει φτάσει μέχρι την στρατόσφαιρα! Κάτι απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που πίσω από το development του βρίσκεται η Rockstar Games, η οποία συνήθως δημιουργεί μικρά… διαμάντια που γράφουν ιστορία στον κόσμο του gaming. Η Rockstar βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε ακολουθεί μία λογική του «when it’s done» ή κοινώς όπως λέει και ο λαός μας… «το καλό πράγμα αργεί να γίνει»…

Έτσι και με το πολυαναμενόμενο Red

Dead Redemption 2, για το οποίο μάθαμε για πρώτη φορά μέσα στο 2016. Το αρχικό πλάνο της Rockstar ανέφερε για release μέχρι τα τέλη του 2017, ωστόσο (ως είθισται) υπήρξε αναβολή στην κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μετατεθεί για την άνοιξη του 2018. Αναβολών συνέχεια, λοιπόν όμως και το sequel στο Red Dead έχει πλέον τελική ημερομηνία κυκλοφορίας (το ελπίζουμε) στις 26 Οκτωβρίου του 2018! H Rockstar θέλησε να απολογηθεί στους gamers για αυτή την 9μήνη καθυστέρηση, αναφέροντας σε ένα post της ότι χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να κάνει το απαραίτητο polish, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι η αναμονή θα αξίζει και με το… παραπάνω! Μάλιστα, για να χρυσώσει κάπως το χάπι στους πληγωμένους fans, κυκλοφόρησε και μία σειρά από φρέσκα screenshoots (μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω), τα οποία επιδεικνύουν την εκπληκτική game engine του πολυαναμενόμενου τίτλου. Υπομονή… Τι έμεινε; Ένα Πάσχα και ένα καλοκαίρι!

The post Το Red Dead Redemption 2 θα καθυστερήσει (κι’ άλλο), αλλά έχουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα