ΔΩΡΕΑΝ το Beyond Good & Evil για τα 30 χρόνια της Ubisoft!

Η Ubisoft συνεχίζει τα «δωράκια» της στους gamers, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ημέρα που συστήθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο του gaming. Έτσι λοιπόν, μετά το γνωστό racing The Crew, όλοι οι PC gamers (που διαθέτουν uPlay account) θα μπορούν να κατεβάσουν εντελώς free από τις 12 Οκτωβρίου (και για συγκεκριμένο

χρονικό διάστημα) το Beyond Good & Evil, ένα πραγματικά ιστορικό action adventure, το οποίο με την πάροδο των ετών κατάφερε να αποκτήσει αποκτήσει ένα «cult» status.

Το δημιούργημα του ξεχωριστού Michel Ancel κυκλοφόρησε το 2003 για PC, GameCube, PlayStation 2 και το πρώτο Xbox, ενώ 10 χρόνια αργότερα μία HD remastered έκδοση του παιχνιδιού έκανε την εμφάνιση της και στις κονσόλες PlayStation 3 και Xbox 360. Η εξαιρετική αφήγηση σε συνδυασμό με το εκπληκτικό artistic design και τους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες οδήγησαν το Beyond Good & Evil στο να αποσπάσει δεκάδες gaming βραβεία και παρόλο που έχουν συμπληρωθεί 13 χρόνια από το release του εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να μνημονεύεται από αρκετούς gamers. Παράλληλα, πριν από μερικές μέρες η Ubisoft ανακοίνωσε ότι ασχολείται με την ανάπτυξη ενός sequel, για το οποίο μάθαμε για πρώτη φορά την ύπαρξη του το 2008, αλλά έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του. Περισσότερο info για το πως θα κατεβάσετε free το Beyond Good & Evil θα βρείτε εδώ.

The post ΔΩΡΕΑΝ το Beyond Good & Evil για τα 30 χρόνια της Ubisoft! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα