Δείτε το επικό Age of Iron trailer του WoW: Warlords of Draenor!

Σήμερα (13.11) ανοίγουν οι πύλες του Warlords of Draenor, του πέμπτου expansion από τον κόσμο του World of Warcraft και η Blizzard για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου συγκλονιστικού κεφαλαίου από τον κόσμο του WoW, κυκλοφόρησε έναν νέο trailer (ονόματι Age of Iron), το οποίο αν και διαφοροποιείται σε μεγάλο

βαθμό από τα παραδοσιακά CGI trailers που μας έχει συνηθίσει η Blizzard (καθώς κάνει χρήση της game engine του παιχνιδιού), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι υπολείπεται σε επικό χαρακτήρα.

Στο Warlords of Draenor οι φανατικοί φίλοι του WoW αναμένεται να ταξιδέψουν πίσω στο παρελθόν και να δουν από μία άλλη οπτική γωνία τη διαμάχη ανάμεσα στους ανθρώπους και στα Orcs. To Warlords of Draenor θα δώσει τη δυνατότητα στους fans του World of Warcraft να φτάσουν τον χαρακτήρα τους έως το level 90, ενώ παράλληλα οι developers της Blizzard έχουν κάνει τρομερή δουλειά στην αναβάθμιση των γραφικών (και ειδικότερα των textures), όπου πλέον τα μοντέλα των ηρώων είναι σχεδιασμένα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Το World of Warcraft έχει ήδη συμπληρώσει 10 χρόνια και το Warlords of Draenor expansion είναι μία προσθήκη που είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει μία πνοή ανανέωσης στον κόσμο του WoW. Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε να… λιώσετε!

The post Δείτε το επικό Age of Iron trailer του WoW: Warlords of Draenor! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα