Ανακοινώθηκε η collector’s για το The Order: 1886!

To The Order: 1886 προβάλλεται ως ένα πολύ δυνατό PlayStation 4 exclusive, καθώς τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής άνετα το κατατάσσουν στους πιο «hot» τίτλους για την κονσόλα της Sony. Στο επίκεντρο του εντυπωσιακού αυτού τίτλου βρίσκεται μία εναλλακτική steam-punk βικτωριανή εποχή, όπου ένα τάγμα ιπποτών

προστατεύει τον κόσμο από τις σκοτεινές δυνάμεις του κακού.

Τα γραφικά του The Order: 1886 δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά και σύμφωνα με τον creative director Ru Weerasuriya, το The Order: 1886 είναι ένα action-adventure, το οποίο έχει δεχθεί μπόλικες επιρροές από το Uncharted 2: Among Thieves. Επειδή κάθε μεγάλος τίτλος που σέβεται τον εαυτό του κυκλοφορεί πάντοτε με μία Collector’s Edition, η Sony ανακοίνωσε την συλλεκτική έκδοση του πολλά υποσχόμενου τίτλου, η οποία θα προσφέρει μία σειρά από εκπλήξεις στους gamers. Συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό πακέτο της collector’s του The Order: 1886 θα περιλαμβάνεται ένα πανέμορφο αγαλματίδιο 7 ιντσών με τον ήρωα του παιχνιδιού Galahad, το οποίο θα ξεχωρίζει για την τρομερή του λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα το παιχνίδι θα έρχεται σε μία συλλεκτική μεταλλική θήκη. Επιπλέον, στην collector’s οι gamers θα βρουν μία σειρά από «Coat of Arms» stickers, όπως επίσης το Knight’s Arsenal DLC, το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού (σε digital μορφή), αλλά και ενδιαφέρον behind-the-scenes footage.

Η συλλεκτική του The Order: 1886 θα κοστίζει περίπου 79 δολάρια και μία γεύση από τα περιεχόμενα της μπορείτε να πάρετε στο video που ακολουθεί….

The post Ανακοινώθηκε η collector’s για το The Order: 1886! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα