Δείτε το εκρηκτικό launch trailer του Mortal Kombat 11 και get ready!

Βρισκόμαστε μια ανάσα από το release του Mortal Kombat 11 (23/4) για Xbox One, PC, PlayStation 4 και Switch και όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο νέο τίτλο της NetherRealm Games. Με λίγες ώρες πριν το launch, το ενδιαφέρον όλων των φανατικών φίλων των fighting

games είναι στραμμένο στο νέο Mortal και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για ένα νέο launch trailer, το οποίο πρόκειται να σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα και να σας ανοίξει την όρεξη!

Το νέο game της θρυλικής σειράς θα παίζει πολύ με το concept του ταξιδιού στο χρόνο, όπου οι αγαπημένοι μας ήρωες θα συναντιόνται με παλαιότερες versions των εαυτών τους. Αιτία του κακού χαμού που θα δημιουργηθεί θα είναι η Kronika, η οποία θέλει να αλλάξει το timeline όλου του σύμπαντος του Mortal. Raiden, Johnny Cage, Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade και πολλοί ακόμη ήρωες που άφησαν το στίγμα τους στο σύμπαν του γνωστού παιχνιδιού επιστρέφουν δυναμικά με νέες εντυπωσιακές κινήσεις και φυσικά φρέσκα… fatalities! To launch trailer είναι πλαισιωμένο από το κλασικό techno theme των πρώτων Mortal, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές… Πατήστε το play και… n’ joy!

The post Δείτε το εκρηκτικό launch trailer του Mortal Kombat 11 και get ready! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα