Assassin’s Creed Rogue Remastered – Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018!

Ο Μάρτιος που έρχεται, εκτός από τον ερχομό της άνοιξης φαίνεται ότι θα μας φέρει και μια μικρή έκπληξη που μας έχει ενθουσιάσει. Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Rogue Remastered για τις 20 Μαρτίου φέτος! Η Remastered έκδοση του αγαπημένου game θα έχει current-gen γραφικά, πιο λειτουργικό περιβάλλον, καλύτερα οπτικά εφέ αλλά και γενικότερα πιο smooth gameplay, προσφέροντας βέλτιστη εμπειρία στον παίκτη.

Το game θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 (και PlayStation 4 Pro), καθώς και Xbox One (και Xbox One X)!

Το Assassin’s Creed Rogue Remastered περιέχει κάθε DLC που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα, 2 bonus missions (The Armor of Sir Gunn Quest και The Siege of Fort de Sable), καθώς και τα Master Templar και Explorer packs, τα οποία περιέχουν όπλα, εξοπλισμό και outfits (όπως το Bayek’s legacy outfit από το νεότερο Assassin’s Creed Origins)!

Ακολούθησε ξανά τον Shay Patrick Cormac σε μια ανατρεπτική περιπέτεια το 18ο αιώνα, στην οποία θα πρέπει να στοχοποιήσεις τους πρώην «αδερφούς» σου Assassins από τη Νέα Υόρκη της εποχής έως και τις θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού, με καλύτερο gameplay experience από ποτέ!

The post Assassin’s Creed Rogue Remastered – Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα