Απολαύστε το πρώτο gameplay trailer του Total War: Arena!

H Creative Assembly είναι σίγουρα μία εταιρεία ανάπτυξης που τολμά και δεν επαναπαύεται στις δάφνες της επιτυχίας της. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε πολύ εύκολα από την απόφαση της να κυκλοφορήσει ένα νέο strategy game από τον κόσμο του Total War, το οποίο ουσιαστικά είναι κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της

γνωστής σειράς, καθώς παίρνει το concept των real-time μαχών και το εμπλουτίζει με τη φιλοσοφία του multiplayer online battle arena.

To Total War: Arena πρόκειται ουσιαστικά για την προσπάθεια της γνωστής εταιρείας να εισέλθει στο δυναμικό πεδίο των free-to-play games και στη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers εμπλέκονται σε μοναδικές team-based μάχες, με το παιχνίδι να υποστηρίζει μάχες 10 εναντίων 10 και τον κάθε παίκτη να ελέγχει 3 μονάδες (οι οποίες απαρτίζονται από 500 άνδρες). Μάλιστα, οι gamers μπορούν να επιλέξουν την ιστορική ηρωική φιγούρα, η οποία θα κληθεί να κατευθύνει και να εμψυχώσει τα στρατεύματα τους στη μάχη. Το ενδιαφέρον στοιχείο του Total War: Arena είναι ότι τα στρατεύματα και οι αρχηγοί του θα δέχονται μία σειρά από upgrades που θα αναβαθμίζουν την ικανότητα τους στη μάχη, θα εμπλουτίζουν τον οπλισμό τους και επιπλέον θα τους προσφέρουν μία σειρά από special abilities. Οι σωστές και αποφασιστικές στρατηγικές, αλλά και η ομαδική δουλειά θα αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία. Το Total War: Arena θα κυκλοφορήσει σε PC και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση closed beta (εάν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ). Δείτε και το trailer και θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι κάτι καλό μας ετοιμάζει η Creative Assembly.

The post Απολαύστε το πρώτο gameplay trailer του Total War: Arena! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα