Άνοιξε το Arcade Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο για… gamers!

Είσαι gamer και κάποια στιγμή θέλεις να ξεκουραστείς από το αχαλίνωτο gaming, να αφήσεις στην άκρη το gamepad και να κάνεις διακοπές. Όμως αυτή η εσωτερική σου ανάγκη για gaming μέχρι τελικής πτώσεως δεν σε αφήνει να «αγιάσεις», καθώς μία φωνή μέσα σου λέει: «Πως θα περάσει ο καιρός χωρίς λίγο LoL, Call of Duty και FIFA»; Για σένα που δεν γίνεται να αποχωριστείς το gaming (και δεν καλύπτεσαι

με ημίμετρα όπως είναι οι handheld κονσόλες), τότε σου έχουμε καλά νέα, καθώς εάν σε βγάλει ο δρόμος σου προς Άμστερνταμ μεριά μπορείς να πας να αράξεις στο Arcade Hotel, στο πρώτο ξενοδοχείο για… gamers!

Το Arcade Hotel είναι σίγουρα ένα εξαιρετικά πρωτότυπο ξενοδοχείο, καθώς όλο το concept του περιστρέφεται γύρω από την gaming και την ευρύτερη geek κουλτούρα. Σε όλα τα δωμάτια του Arcade Hotel υπάρχει τουλάχιστον μία κονσόλα μαζί με αρκετούς τίτλους, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ στο κεντρικό lobby του ξενοδοχείου οι gamers μπορούν να λιώσουν για πολλές ώρες με τις δεκάδες handheld κονσόλες που προσφέρονται ελεύθερα ή γιατί όχι να παίξουν ακόμη και multiplayer.


Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το ξενοδοχείο παρέχει ακόμη και retro κονσόλες για τους λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία, ενώ υπάρχει και μία πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη με comics, για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν ένα μικρό διάλλειμα από το gaming. Όχι κι” άσχημα λοιπόν για τους gamers που θέλουν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους και εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε click εδώ!

The post Άνοιξε το Arcade Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο για… gamers! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα