Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Senua’s Saga: Hellblade II – Τι αποκάλυψε η Ninja Theory

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για πολυαναμενόμενα video games είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε στο πλαίσιο του Developer Direct, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες. Οι gamers ανυπομονούσαν να μάθουν περισσότερα για το επερχόμενο sequel Senua’s Saga: Hellblade II και η Ninja Theory δε τους άφησε παραπονεμένους.

Πλέον έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το εν λόγω

παιχνίδι, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019. Το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου, ενώ παράλληλα οι fans είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν για λίγο στον κόσμο της Senua, παίρνοντας μια μικρή γεύση από τα παρασκήνια του παιχνιδιού.

Ήταν γνωστό ότι το Senua’s Saga: Hellblade II θα κυκλοφορούσε σε Xbox Series X/S και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα. Αυτό που αποκαλύφθηκε επίσης είναι ότι δε θα το δούμε σε retail μορφή, αλλά μόνο σε ψηφιακή. Γι’ αυτό θα κοστίζει 50 ευρώ.

Η εταιρεία ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Εκμεταλλευτήκαμε την ελευθερία που μας πρόσφερε η ψηφιακή διανομή για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι μεγάλης διάρκειας που ταιριάζει απόλυτα με την εμπειρία μας και θα μπορούσε να πουληθεί σε μία χαμηλότερη τιμή ώστε να αντικατοπτρίζει τη διάρκεια της ιστορίας μας. Αυτό μας επέτρεψε να εστιάσουμε στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν πραγματικά, να ταξιδέψουμε τους θαυμαστές μας σε ένα αξέχαστο ταξίδι, στον μοναδικό κόσμο της Senua.

Το Senua’s Saga: Hellblade II είναι ένα παιχνίδι που φτιάξαμε με την καρδιά μας και είναι παρόμοιο σε διάρκεια με το πρώτο Hellblade εστιάζοντας στην αφήγηση. Το παιχνίδι θα πωλείται μόνο ψηφιακά στα 49.99 ευρώ“.

The post Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Senua’s Saga: Hellblade II – Τι αποκάλυψε η Ninja Theory appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα