Tekken 8: Ο Eddy Gordo είναι ο πρώτος DLC fighter (video)

Η ώρα του Tekken 8 πλησιάζει και η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το opening cinematic video για το πολυαναμενόμενο fighting game. Το trailer δίνει στους fans μια πρώτη γεύση της επικής ιστορίας που θα ακολουθήσει, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον Eddy Gordo, ο οποίος θα φτάσει ως ο πρώτος

DLC fighter! Το παιχνίδι, που υπόσχεται next-gen μάχες, θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Στο cinematic video του Tekken 8 δίνουν το “παρών” οι Jin Kazama, Kazuya Mishima, Nina Williams και άλλοι γνωστοί fighters, που συγκρούονται ανάμεσα σε ερείπια που καταρρέουν. Στο επίκεντρο τοποθετείται η διαρκής σύγκρουση γενεών, μέσω της δημιουργικής χορογραφίας και της δραματικής πλαισίωσης, προσφέροντας μια ματιά σε μια ατμόσφαιρα υψηλού ρίσκου, αντιπαλοτήτων και απειλών. Το συμπέρασμα προμηνύει μια επερχόμενη έντονη αναμέτρηση μεταξύ των κύριων χαρακτήρων, Jin και Kazuya.

Ο Eddy Gordo, ο οποίος, όπως αναφέραμε, θα είναι ο πρώτος DLC χαρακτήρας θα γίνει διαθέσιμος την άνοιξη. Εδώ έχουμε ένα eye-catching redesign και smooth Capoeira κινήσεις, που τον έκαναν έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες την εποχή του Tekken 3.

The post Tekken 8: Ο Eddy Gordo είναι ο πρώτος DLC fighter (video) appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα