Αυτό είναι (;) το Nexus Orbit, η κονσόλα της Google!

Όχι, δεν έχεις χάσει επεισόδια. Η Google δεν έχει ανακοινώσει καμία κονσόλα –για την ώρα- και τα μόνα συστήματα για τα οποία έχουμε μάθει τώρα τελευταία είναι απλά τα Steam Machines. Μόνο φήμες θέλουν τη Google να ασχολείται με την αγορά του gaming, εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιηθεί σε αυτή και πάνω σε αυτές τις φήμες βασίστηκε ο Τζόζεφ Ντούμαρι, «σχεδιαστής προϊόντων»

αγνώστων λοιπών στοιχείων ο οποίος και δημιούργησε ένα βίντεο με ένα concept του Google Nexus Orbit, της κονσόλας της Google, όπως τη… βάφτισε ο ίδιος!

Το Google Nexus Orbit, Nexus Orbit ή Google Orbit, θυμίζει κάτι ανάμεσα σε κύβο και παλιά οθόνη CRT. Ξεχωρίζει για το μικρό του μέγεθος και το γεγονός πως ως βάση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποια πλευρά θέλει ο χρήστης. Ατραξιόν του, σύμφωνα πάντα με τη φαντασία του Ντούμαρι είναι η τεχνολογία DP connect μέσω της οποίας η κονσόλα θα συνδέεται αυτόματα με την τηλεόραση. Και φυσικά δεν ξεχνάμε την υποστήριξη Google Glass με τα γυαλιά της Google να μοιάζουν ως ένα ιδανικό περιφερειακό. Όσο για το λειτουργικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία: Android και πάλι Android.

Ο Ντούμαρι μοιάζει μάλιστα να ‘χει σκεφτεί κι από μία χρήση για κάθε εφαρμογή της Google όπως για παράδειγμα το Google Translate το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει τους παίκτες να… chattάρουν με συμπαίκτες και αντιπάλους απ’ όλο τον κόσμο! Μένει να δούμε απλά αν η Google ενστερνίζεται καμιά ιδέα του ή όχι…

The post Αυτό είναι (;) το Nexus Orbit, η κονσόλα της Google! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα