Zeus Quests Remastered, point and click adventure με στυλ ελληνικό!

Το Zeus Quests Remastered είναι ένας τίτλος που ξεχωρίζει για το ελληνικό του χρώμα, καθώς πρόκειται για ένα point and click adventure, το οποίο μας έρχεται από την ελληνική εταιρεία CrazySoft. H συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στον τομέα του game

development και στην ανάπτυξη ψυχαγωγικών εφαρμογών, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες game developers μπορούν να σταθούν επάξια στην παγκόσμια σκηνή του gaming.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό και από τον τίτλο του, το εν λόγω adventure game (που πρόκειται για μία remastered version του Zeus Quests) επικεντρώνεται στον κόσμο της ελληνικής μυθολογίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο ανάλαφρο χιούμορ και στους ξεκαρδιστικούς διαλόγους. H μεστή πλοκή και το πάντρεμα μυθολογικών και sci-fi στοιχείων αποτελούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Zeus Quests Remastered, με τους developers να έχουν ρίξει το βάρος στη δημιουργία ενός γραφικού περιβάλλοντος που διακρίνεται για την old-school και cartoon αισθητική του.

Σύμφωνα με το εναλλακτικό story του Zeus Quests Remastered, ο «πατέρας των θεών» Δίας καλείται να σώσει τη Γη από την καταστροφή, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να επισκευάσει μία… χρονομηχανή! Στη διάρκεια του παιχνιδιού οι fans των adventure games θα ταξιδέψουν σε μία σειρά από ελληνικά νησιά και θα παίξουν ενεργό ρόλο σε μία σειρά από γνωστά μυθολογικά γεγονότα, τα οποία όμως αποδίδονται στο παιχνίδι με έναν αστείο και πιο… διεστραμμένο τρόπο!

To ιδιαίτερο Zeus Quests Remastered ανέβηκε πρόσφατα στο Steam Greenlight και πρόκειται σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η τελική version του παιχνιδιού θα είναι μεταφρασμένη σε 6 γλώσσες και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PC, Mac και Linux και αξίζει να του ρίξετε μία ματιά.

The post Zeus Quests Remastered, point and click adventure με στυλ ελληνικό! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα