Turbo-X Calltab: Του μιλάτε και εκτελεί!

Ένα Android tablet που συνοδεύεται από την εφαρμογή milamu.

Tο Turbo-X Calltab «μεγάλωσε» και… απέκτησε οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1024×600 pixels, ώστε να απολαμβάνετε το streaming ταινιών και την ανάγνωση e-books σε 3G ταχύτητες. Με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει με το ελαφρύ (540 γρ.) και λεπτό (1,05 εκατ. πάχος) design του που θα σας αφήσει να το κρατάτε χωρίς κούραση για ώρες!

Στο εσωτερικό

του κρύβει τετραπύρηνο Intel επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1,2GHz, μπαταρία 6000 mAh για να ξεχάσετε την πρίζα και ενσωματωμένο GPS με δωρεάν προ-εγκατεστημένους χάρτες. Πρόκειται για τους χάρτες Ginius που το μετατρέπουν σε ένα αλάνθαστο GPS με 99% κάλυψη σε όλη την Ελλάδα Την ίδια στιγμή, θα σας αφήσει να του ενσωματώσετε κάρτα SIM, ώστε να πραγματοποιείτε και κλήσεις.

Όσον αφορά το λειτουργικό του, «τρέχει» Android 5.1 Lollipop, υποστηρίζοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές του Google Play, και διαθέτει βασική κάμερα των 2MP.

Ο αποθηκευτικός του χώρος ξεκινά από τα 8GB, αλλά επεκτείνεται μέχρι τα 32GB μέσω κάρτας microSD, ώστε να έχετε χώρο για να κάνετε «save» έγγραφα της δουλειάς, φωτογραφίες και τα MP3s.

Ξέχνα το touch, απλά… milamu

Η εφαρμογή milamu ήρθε και στο Turbo-X Calltab, γεγονός που δίνει τη δύναμη στο tablet να του μιλάτε ελληνικά και να εκτελεί κάθε σας εντολή, είτε πρόκειται για ένα email, είτε για το Facebook και το Google. Με άλλα λόγια, έρχεται για να σας λύσει τα χέρια.

Έρχεται με ενδεικτική τιμή τα 104,90€.

Keywords
Τυχαία Θέματα