Xiaomi Black Shark. Το απόλυτο gaming phone!

Το mobile gaming είναι σίγουρα μία… σοβαρή υπόθεση για τις περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες και αυτό είναι κάτι που η Xiaomi το έχει αντιληφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι η κινεζική εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα special gaming smartphone.

Τo Xiaomi Black Shark, όπως ονομάζεται, διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 pixels

και με αναλογία 18:9, επεξεργαστή Snapdragon 845, Adreno 630 GPU, 6 ή 8GB RAM, 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, dual camera 12+20MP, selfie camera 20MP και μπαταρία 4.000mAh με Quick Charge 3.0. Λειτουργικό της συσκευής είναι το Android 8.1 Oreo. Παράλληλα, διαθέτει liquid cooling και το ειδικό One-Touch SHARK key που σας μεταφέρει στην gaming εμπειρία του, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο εμπρόσθιο μέρος για τη γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες όταν παίζετε παιχνίδια.

Επιπλέον έρχεται με ένα ειδικά κατασκευασμένο image processing chip από την Pixelwork που προσφέρει έξυπνη τεχνολογία αντιστάθμισης κίνησης, βελτίωση εικόνας και dark scene detail processing. Επίσης, το συμβατό Gamepad μπορεί να συνδεθεί εύκολα στο πλάι της συσκευής, έχοντας βάρος μόλις 40 γραμμάρια. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω Bluetooth 4.0, ενώ συνεργάζεται με συσκευές που τρέχουν Android 4.4 ή νεότερο και διαθέτει μπαταρία 150mAh που προσφέρει 30 ώρες χρήσης με μία απλή φόρτιση.

Η έκδοση του Black Shark των 6GB RAM/64GB storage θα σας κοστίσει $477, ενώ η version με 8GB RAM/128GB storage $557.

The post Xiaomi Black Shark. Το απόλυτο gaming phone! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα