Xbox Arena Festival 2019 Sneak Peek! Πρώτη γεύση από το απόλυτο gaming event!

Βρισκόμαστε μια ανάσα από το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς, καθώς η Microsoft Hellas σε συνεργασία με την Vodafone, τον Κωτσόβολο, την Dell, τη Lenovo, την Asus και την LG εργάζεται πυρετωδώς για να στήσει το Xbox

Arena Festival. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη σύντομη γεύση, ένα sneak peek από όλα όσα θα συμβούν στο Gazi Music Hall και κάτι μας λέει ότι το φετινό Xbox Arena Festival (το οποίο είναι το 4ο κατά σειρά), θα είναι το πιο γεμάτο και πλήρες ever…

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μοναδικό gaming υπερθέαμα, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας! Πολλοί έμπειροι gamers αναμένεται να διαγωνιστούν σε μοναδικά επικά τουρνουά, τα οποία περιλαμβάνουν μάχες πάνω στα Forza Horizon 4, Gears of War 4, NBA 2K19, PUBG, PES 2019, Mortal Kombat 11, Tekken 7, FIFA 19 και τα Fortnite, CoD: Black Ops και League of Legends. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της Microsoft το φετινό Xbox Arenaθα έχει τον χαρακτήρα μιας τεράστιας γιορτής του gaming, όπου εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μοναδικά events, happenings και διαγωνισμούς όπου η συνολική αξία των δώρων που θα δοθούν την ημέρα του event θα ξεπεράσει τις 75000 ευρώ!

Σε κάθε booth θα υπάρχουν εντυπωσιακά acts και on-site διαγωνισμοί, ενώ δεν θα λείψει ο πατροπαράδοτος διαγωνισμός cosplay με τους καλύτερους Έλληνες cosplayers να δίνουν δυναμικό παρών! Η παρουσία της Vodafone από το φετινό event δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας θα μιλήσουν για το 5G και το πως αυτό θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως τους τομείς του entertainment και του gaming. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς οι Stavento αναμένεται να ντύσουν μουσικά το event με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την παρέα του να δίνουν όλα «επί σκηνής» σε ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα κρατήσει μέχρι τις 23:00!

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε την καλή σας διάθεση και να κατηφορίσετε προς το Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13 στο Γκάζι (οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00).  Choose your weapon και get ready!!!

Μάθετε περισσότερα στο official website του event. 

The post Xbox Arena Festival 2019 Sneak Peek! Πρώτη γεύση από το απόλυτο gaming event! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα