Lenovo Z6: Θα έχει 6,39 ιντσών OLED οθόνη, με τεχνολογία De-Mura και 6ης γενιάς in-display fingerprint

Techblog.gr

Ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng, τις τελευταίες ημέρες κάνει tease μέσω του Weibo διάφορα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του επερχόμενου Lenovo Z6.

Γνωρίζαμε ήδη ότι το Lenovo Z6 θα έρθει με 6,39 ιντσών οθόνη, αλλά η σημερινή αφίσα που δημοσίευσε ο ίδιος αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη.

Αρχικά, η αφίσα επιβεβαιώνει ότι το Lenovo Z6 θα ακολουθήσει τα βήματα των άλλων δύο συσκευών της σειράς,

του Z6 Pro και του Z6 Youth Edition, και έχει waterdrop notch. Επιπλέον, η συσκευή θα έχει 93,1% αναλογία οθόνης προς σώμα και η 6,39 ιντσών OLED οθόνη θα είναι περιτρυγιρισμένη από ελάχιστα bezels.

Η οθόνη του Lenovo Z6 θα υποστηρίζει HDR 10, DCI-P3 γκάμα χρωμάτων, θα έχει 600nits φωτεινότητα και 120Hz high sampling rate. Επίσης, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία De-Mura, η οποία αποκαθιστά τη διαφορά φωτεινότητας κάθε εικονοστοιχείου στην οθόνη. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία η οθόνη προσφέρει εξαιρετική εμπειρία προβολής, με ποιο ομοιόμορφο χρώμα και καλύτερη φωτεινότητα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Lenovo Z6 θα έχει έκτης γενιάς in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα επιτρέπει το ξεκλείδωμα της οθόνης σε μόλις 0,13 δευτερόλεπτα. Η οθόνη θα προστατεύεται από Corning Gorilla Glass, χωρίς όμως να γνωρίζουμε την ακριβή έκδοση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα