World of Tanks

Το World of Tanks είναι το πιο γνωστό «παιδί» της Wargaming.net και παράλληλα το πρώτο από μία τριλογία παιχνιδιών που φιλοδοξεί καθηλώσει μπροστά στο PC σου αναπαριστώντας μάχες με τα επιβλητικά «μεταλλικά θηρία». Ετοιμάσου για πολλή δράση, ακόμα περισσότερες εκρήξεις και επικές μάχες σε ένα παιχνίδι που διαθέτει πάνω από 150 οχήματα (στην πλειοψηφία τους τανκς που στο κοντινό μέλλον

αναμένεται να φτάσουν και τα 500), έχοντας για… παρέα άλλα 45 εκατομμύρια εγγεγραμμένων παικτών! Με άλλα λόγια δεν παίζει να υπάρξει φορά που δεν θα βρεις κόσμο για να παίξεις.

Σενάριο και τα ρέστα

Τώρα τι σενάριο ψάχνεις να βρεις ακριβώς; Μάχες με τανκς περιλαμβάνει το παιχνίδι και… αυτό ήταν! Επιλέγεις την παράταξη που σου κάνει «κλικ» ανάμεσα σε Σοβιετική Ένωση, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Κίνα (έρχονται κι άλλες οσονούπω) και ορμάς στο «ψητό»!



Gameplay

Βασικός σκοπός σου στο World of Tanks είναι να καταφέρεις να εξελιχθείς αναβαθμίζοντας το τανκ σου και αποκτώντας παράλληλα πρόσβαση σε ανώτερες κατηγορίες αρμάτων (όλα γίνονται για ν’ αποκτήσεις πιο μπάνικο εργαλείο ρε φίλε…) κερδίζοντας πόντους εμπειρίας και χρήματα. Πώς θα τα κάνεις αυτά; Με τον πλέον ευχάριστο τρόπο: μοιράζοντας βλήματα συστημένα ένθεν κακείθεν και ανατινάζοντας αντίπαλα άρματα!

Για να κερδίσεις πόντους εμπειρίας παίζεις σε μάχες μεταξύ ομάδων των 15 παικτών η καθεμία. Οι μάχες αυτές, που λες, έχουν τρία διαφορετικά modes και διαρκούν το πολύ 15 λεπτά –αν δεν υπάρχει νικητής τότε έχουμε ισοπαλία. Όσο για τα προαναφερθέντα modes, είναι τα standard, assault (το γνωστό «capture the flag») και encounter (μία ομάδα επιτίθεται και μία αμύνεται). Τα άρματα του παιχνιδιού χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: ελαφρά, μεσαία, βαρέα, αντιαρματικά και πυροβολικά. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να παίξεις με έναν ακόμα φίλο και να μπεις σε κάποια clan (υπάρχουν πολλές ελληνικές) ώστε να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το παιχνίδι.

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά του World of Tanks είναι εκπληκτικά και πεντακάθαρα. Παρ’ όλο το δωρεάν του πράγματος, έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια των μοντέλων των αρμάτων αλλά και του περιβάλλοντος. Μπορείς να δεις μέχρι και τα βλήματα που φεύγουν αδέσποτα στις μάχες αλλά και τις φθορές που δημιουργούν όταν χτυπούν το στόχο τους! Όσο για τα εφέ των εκρήξεων από τα κανόνια και τα πυροβολικά αλλά και τις φωνές των στρατιωτών, κάνουν ακόμα πιο πειστική την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife