Τα επόμενα δύο iPhone έχουν αναπτυχθεί υπό την επίβλεψη του Steve Jobs

Ο εισαγγελέας του San Francisco, George Gascón, δήλωσε στην SF Examiner ότι εκπρόσωπος της Apple ανέφερε ότι τα επόμενα δύο iPhone έχουν ήδη αναπτυχθεί με τον Steve Jobs να έχει προσωπικά αναμειχθεί στον σχεδιασμό τους. «Έχουν προηγηθεί του Tim Cook», φέρεται να είπε ο Michael Foulkes, εκπρόσωπος της Apple.

Η

δήλωση αυτή εάν αληθεύει δεν είναι ιδιαίτερα περίεργη στην πραγματικότητα. Λίγο μετά τον θάνατο του Steve Jobs τον Οκτώβριο του 2011 δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε ότι ο Jobs είχε αφήσει πλάνα τεσσάρων χρόνων για τα προϊόντα της Apple, κάτι που συνάδει με τα λεγόμενα του Gascón.

Επέβλεπε, επίσης, την ανάπτυξη του καθυστερημένου iCloud, που θα επιτρέψει στους χρήστες την απομακρυσμένη αποθήκευση μουσικής, φωτογραφιών και εγγράφων, καθώς και αναβαθμισμένες εκδόσεις των iPod, iPad, iPhone και MacBooks εξασφαλίζοντας τα προϊόντα τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

[via CNET]

Τα επόμενα δύο iPhone έχουν αναπτυχθεί υπό την επίβλεψη του Steve Jobs

Σχετικά άρθρα:

H ζωή του Steve Jobs σύντομα και σε Manga!O Steve Wozniak θεωρεί ότι η Apple έχει μείνει πίσω στα smartphonesH Apple θα χάσει το trademark για το iPhone στη Βραζιλία;
Keywords
Τυχαία Θέματα