World of Darkness: Vampire & Mage. Μάγοι και βρικόλακες εν κινήσει!

Αν είσαι fan του Παλιού Κόσμου του Σκότους (γκουχ, Old World of Darkness) τότε δε χρειάζεται να σου εξηγήσω καν ότι μιλάω για καινούρια παιχνίδια από το Vampire: The Masquerade και το Mage: The Ascension. Αν, πάλι, δεν είσαι τόσο λάτρης των board games, σίγουρα ξέρεις τα video

games που βγήκαν εξαιτίας του πρώτου, ειδικά το Vampire: The Masquerade – Bloodlines (αν δε το ξέρεις θα περιμένω να κάνεις το Google search σου ή να δεις το steam page του και να γυρίσεις).

Και για τα δύο παιχνίδια καλωσορίζουμε τη mobile-oriented εκδοχή τους, Vampire: We Eat Blood And All Our Friends Are Dead και Mage: The Ascencion: Refuge. Θα ρωτήσεις, ίσως, τώρα «OK, και γιατί τα αναφέρεις μαζί;». Αρχικά επειδή τα δύο παιχνίδια είναι δημιουργίες της White Wolf Publishing και, όπως είπα παραπάνω και έχουν ως setting τους το Old World of Darkness. Αν αυτό δε σου φτάνει, κυκλοφορούν σε ένα ενιαίο bundle στο Steam. Και τα δύο παιχνίδια είναι αρκετά απλά και ανήκουν στο είδος των puzzle games, ξεχωρίζουν για το soundtrack τους και είναι διαθέσιμα για κάθε είδος κινητού και υπολογιστή. Τα δύο παιχνίδια μπορείς να τα βρεις μαζί στο Steam , διαθέσιμα για Windows, Mac και Linux, στην τιμή των 9,99€, ενώ επίσης μπορείς να τα κατεβάσεις ξεχωριστά για το κινητό σου (για περίπου 5€ το καθένα) στο Play Store της Google και στο App Store της Apple.

The post World of Darkness: Vampire & Mage. Μάγοι και βρικόλακες εν κινήσει! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα