Δείτε τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται 7 τίτλοι του Nintendo Switch!

Βρισκόμαστε μία ανάσα από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Nintendo Switch και όπως μπορείτε να φανταστείτε όλος ο κόσμος του gaming περιστρέφεται γύρω του. Ήδη γνωρίζουμε ότι η νέα κονσόλα θα διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου, με περίπου 25.2GB να μένουν ελεύθερα στον χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος του Switch θα πρέπει να κάνει προσεκτική διαχείριση του διαθέσιμου

storage και αυτό γιατί με σχεδόν 25GB ελεύθερα πολύ δύσκολα θα χωρέσουν στην κονσόλα αρκετά παιχνίδια. Για αυτό και η προσθήκη μίας πρόσθετης micro SDXC card μάλλον αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους περισσότερους users.

Η Nintendo για να διευκολύνει τους gamers που θα θελήσουν να αγοράσουν το Switch ανέβασε πρόσφατα στο ιαπωνικό της site τον αποθηκευτικό χώρο που απαιτούν ορισμένοι από τους πιο «hot» τίτλους του Switch. Συγκεκριμένα τα Dragon Quest Heroes I-II απαιτούν μαζί 32GB (οπότε κοινώς παίζουν μόνο με την ύπαρξη microSD card), το Mario Kart 8 Deluxe χρειάζεται κοντά στα 7GB, ενώ το Legend of Zelda: Breath of the Wild καταλαμβάνει 13.4GB. H κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη με τα Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence (5GB), Snipperclips: Cut it Out (1.6GB), Puyo Puyo Tetris (1.09GB) και I Am Setsuna (1.40GB). Με βάση τα παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα ότι χωρίς μία micro SDXC card, πολύ απλά δεν πας… πουθενά!

The post Δείτε τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται 7 τίτλοι του Nintendo Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα