Valve Complete Pack. Όλοι οι τίτλοι της Valve με τιμή μόνο 24$!

Η Valve φημίζεται για τις επικές εκπτώσεις που πραγματοποιεί μέσω της πλατφόρμας Steam, ενώ μάλιστα κάθε φορά με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνει να ξεπεράσει τον εαυτό της. Το τελευταίο εκπτωτικό πακέτο της γνωστής εταιρείας αφορά το Valve Complete Pack, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους τίτλους της Valve

που κυκλοφόρησαν μέχρι τον Ιούλιο του 2013.

Συγκεκριμένα, το Valve Complete Pack θα στοιχίζει μόλις 24.99 δολάρια, ενώ το συνολικό κόστος του ανέρχεται στα 285.77 δολάρια! Ειδικότερα, το uber πακέτο της Valve παλιά πωλείτο με μία τιμή κοντά στα 99.99 δολάρια, ενώ πλέον οι gamers μπορούν να το κατεβάσουν με μόλις 24 ευρώ μέσω του Steam. To bundle περιλαμβάνει 24 συνολικά παιχνίδια, καθώς οι gamers που θα αγοράσουν το Complete Pack της Valve, θα εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με τα Counter Strike (μαζί με τα Condition Zero, Global Offensive, Source), Day of Defeat (μαζί με το DoD: Source), Deathmatch Classic, Half-Life (με τα Blue Shift, Opposing Force, HL: Source), Half-Life 2 (μαζί με τα HL2: Deathmatch, Episode One, Episode Two, Lost Coast), Half-Life: Deathmatch: Source, Left 4 Dead 1&2. Portal 1&2, Ricochet, Team Fortress 2 και Team Fortress Classic.

Η προσφορά ισχύει μέχρι την 1η Οκτωβρίου, για αυτό σε περίπτωση που δεν έχετε τους παραπάνω τίτλους (ή κάποιους εξ’ αυτών) σας προτείνουμε να αγοράσετε το πακέτο με κλειστά ματιά, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα ασχολείστε με τους τίτλους που περιλαμβάνονται σε αυτό για τουλάχιστον… ένα χρόνο.

The post Valve Complete Pack. Όλοι οι τίτλοι της Valve με τιμή μόνο 24$! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα