Ανακοινώθηκε το Total War: Attila και έρχεται το Φεβρουάριο!

Η Creative Assembly αποκάλυψε σήμερα για πρώτη φορά το Total War: Attila στο πλαίσιο του βρετανικού games event EGX, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα πολλά στοιχεία που αφορούν το νέο τίτλο της αγαπημένης σειράς Total War, εικόνες και ένα announcement trailer.

Το

Total War: Attila είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015 και όπως ήδη έχετε καταλάβει και από τον τίτλο του, το παιχνίδι θα επικεντρώνεται στον Αττίλα, τον βασιλιά των Ούννων, ο οποίος μαζί με το ένα εκατομμύριο ιππείς του έχει έναν και μόνο στόχο στο νέο Total War: Να σβήσει τη Ρώμη από τον χάρτη και να αφανίσει πλήρως τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα στην ιστορική περίοδο της παρακμής της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Όπως τόνισαν οι δημιουργοί του Total War: Attila, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν εάν θα ταχθούν με το βαρβαρικό βασίλειο των Ούννων της Ανατολής ή εάν θα υποστηρίξουν την παραπαίουσα ρωμαϊκή αυτοκρατορία στο κύκνειο άσμα της.

Επίσης, οι υπεύθυνοι της Creative Assembly ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει ένας fire-based μηχανισμός του gameplay, όπου οι επιτιθέμενοι θα μπορούν να βάζουν φωτιά σε κτίρια και να τρομάζουν τους αμυνόμενους ή να εξοντώνουν πλήρως ολόκληρες regions από τον campaign map με τη χρήση του raze mechanic. Μία από τις καινοτομίες του νέου Total War θα είναι ότι αντίθετα με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, εδώ ο παίκτης θα μπορεί εξ” αρχής να ελέγχει πολλές περιοχές μαζί. Με αναβαθμισμένους μηχανισμούς, βελτιωμένο gameplay και εμπλουτισμένο UI, σύμφωνα με τους δημιουργούς του το Attila θα είναι πολύ ανώτερο σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Δείτε το announcement trailer που ακολουθεί, όπως επίσης τα gameplay screenshots του παιχνιδιού και απλώς ξεκινήστε την… αντίστροφη μέτρηση μέχρι το Φεβρουάριο.



The post Ανακοινώθηκε το Total War: Attila και έρχεται το Φεβρουάριο! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα